sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Yossu uuteen kotiin

Tänään uuteen kotiin lähti vuorostaan Yossu, joka tunnetaan jatkossa Lystinä. Voi laulella, että "Yossull Lysti on (nimenä), niin kätes yhteen lyö, Yossull Lysti on (nimenä), niin tiedät sen, ja varmaan myöskin näytät sen. Yossull Lysti on (nimenä), niin kätes yhteen lyö". :)

Lysti lähti Vantaalle. Arja ja Lysti alkavat harrastaa tokoa ja agilitya, mutta Lystin tärkein tehtävä tulee olemaan hypokoirana toimiminen. Hypokoira toimii diabeetikon omahoidon tukena ilmaisemalla verensokerin vaihteluita. Lystin koulutus alkaa tammikuussa. Nomen est omen eli Lystin virallinen nimi on tässä tapauksessa myös enne. Lisää hypokoirista.

Jäljelle jäi Antsku, joka lähtee uuteen kotiinsa reilun viikon kuluttua ja joka tunnetaan tulevaisuudessa Ilona. Ilo on ollut oikein iloinen, kun saa Sinjan huomion nyt kokonaan itselleen. Käytiin iltapäivällä koko porukka pienellä retkellä Siilinjärvellä ja oikein reippaana oli Ilo sielläkin. Ilo olisi vieläkin jupsuttamassa tissiä aina tilaisuuden tullen. Ilo on aina hyvän näköinen, kun yltää nisälle makuultaan ja tassut "lypsää" maassa. Illalla Sinja oli jo vähän, että "jos et enää imisi, leikitään mieluummin". :)