perjantai 8. toukokuuta 2015

Pentujen nimet

Pennut näkyvät jo Koiranetissä. Esitelläänpä pentujen viralliset nimet nyt siis täälläkin. Pentue on siis G I R L -pentue ja nimissä vilahtelevat jokaisen naisen mielijutut: sokeri, suklaa, shampanja ja hunaja.

Yossu on Poutapäivän Sweetest Demerara


Demerara on kullankeltaista, kiteistä raakasokeria, jolla sanotaan olevan myös terveysvaikutuksia. Pentujen sukutaulussa on myös Pikkupaimenen Dainty Sweet, joten viittausta sinnekin.




Ymmi on Poutapäivän Finest Carasel


Carasel on yksi suklaakonvehdeista, joita valmistetaan The Chocolate Linessa Brüggessä Belgiassa. Viittaa myös Ymmin väritykseen, sillä Ymmin turkki on hieman ruskeaan vivahtava.




Kissi on Poutapäivän Sparkling Cristal

Cristal on kallis shampanjamerkki. Sinjan emällä ja siskopuolella on myös shampanja virallisessa nimessään.





Antsku on Poutapäivän Honey By Bumblebee

Bumblebee tarkoittaa kimalaista ja viittaa myös Transformersien Bumblebee-nimiseen autobottiin, joka on tällä hetkellä kova juttu Veetin ja Pihlan mielestä. On myös viittaus Laikon väritykseen, ”Laikon tytär”. Ja Honey-sana on tietenkin napattu Sinjan virallisen nimen alusta.




Pennut täyttivät tänään kuusi viikkoa. Lähdimme puoliltapäivin ajelemaan kohti Jyväskylää. Menomatkan joikasivat melkein koko ajan, aina kun yksi lopetti toinen aloitti. Keski-Suomessa oli jo täysi kesä Itä-Suomeen verrattuna. Kyllä meilläkin näiden sateiden jälkeen nyt ovat koivut alkaneet vihertää, mutta ei siis todella ole kevät yhtä pitkällä kuin Keski-Suomessa. Sattui vielä niin lämmin ja aurinkoinen päivä. Ihana miniloma pentuarjen keskelle. <3

Ihanasti pennut ottivat aina uudet paikat haltuun, on ne vaan rohkeita penneleitä. Jyväskylästä matka jatkui Laukaaseen. Tavattiin reissulla kahden pennun tulevat omistajat. Hienosti pennut jaksoivat jekkasta paikassa kuin paikassa. Ulkona ollessa olivat niin itsenäisiä, että sai ihan oikeasti lähteä perään katsomaan, minne menevät. Kotimatkalla olikin sitten hiljaista sakkia, kun nukkuivat kuin tukit.

Kiva aina kuulla muidenkin mielipiteitä pennuista, tavata uusia ihmisiä ja nähdä, millaisia matkustajia pennelit ovat. Suuret kiitokset Tainalle ja Kankaisen Sarille jälleen kerran avusta!